Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که بر اساس تحلیل های سنتی روند معاملات هفته آتی توامان با تداوم اصلاح قیمتی  پیش بینی می شود ولی برخی کارشناسان از ورود نقدینگی به بورس و روند مثبت قیمت سهام شرکت های نفتی، خودرویی، فولاد و سنگ آهن، سیمان، کاشی و سرامیک و شوینده ها سخن می گویند.

به گزارش تابناک اقتصادی، قیمت طلای سیاه همچنان در روند صعودی قرار  دارد و اکنون به حدود ۶۵ دلار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار افزایش قیمت نفت، خبری که هفته قبل در خصوص عدم تمدید معافیت نفتی ایران و تصمیم آمریکا برای افزایش صادرات نفت خود منتشر شد و همچنین تحولات ونزوئلا چشم انداز بازار نفت را با پیچیدگی مواجه کرده است.

افزایش قیمت خودرو به طور رسمی برمبنای ۵ درصد کمتر از نرخ بازار در سایت دو خودرو ساز بزرگ کشور قرار گرفته و بر این اساس پیش بینی می شود یکی از گروه های مورد توجه بازار باشد.

هفته آینده فاز سوم بزرگترین پالایشگاه میعانات خاورمیانه که کشور را از واردات بنزین با حجم مصرف کنونی بی نیاز می کند و ۴ فاز پارس جنوبی نیز با حضور رئیس جمهور و سایر مقامات ارشد دولتی به بهره برداری می رسد که محرک مثبت در گروه نفتی ها و سهامدار عمده پالایشگاه ستاره خلیج فارس است.

یکی از مواردی که هفته گذشته بازار به آن توجه نشان داد، برقراری ترانزیت زمینی با سوریه بود که زمینه مناسبی برای صادرات برخی کالاها به وجود خواهد آورد و بر این اساس فولادی ها، سیمان، کاشی، سرامیک و برخی گروه های غذایی از این مسئله منتفع می شوند.

در گروه سیمانی ها اما باید دید هزینه سربار و حمل و نقل چشم انداز حاشیه سود مناسب را موجب خواهد شد و شرکت های سیمانی از این مسیر صادراتی استقبال خواهند کرد و البته محل جفرافیایی این شرکت ها نیز در این قضیه دخیل خواهد بود.

ترانزیت زمینی محرک خوبی برای فولادسازان نیز خواهد بود چرا که با توجه به رکود حاکم بر صنعت ساختمان و ظرفیت تولید کارخانه های کشور چشم انداز مازاد عرضه و کاهش قیمت ها با توجه به کاهش چند ماه اخیر نرخ های جهانی متصور بود ولی  در صورتی که خط صادراتی به سوریه عملیاتی شود، علاوه بر فولادی ها شاهد تداوم سوداوری سنگ آهنی ها نیز خواهیم بود.

حادثه ای که برای شرکت واله برزیل رخ داد، موجب افزایش تقاضا برای سنگ آهن شده و البته با توجه به  چشم انداز قیمت های بالاتر جهانی سنگ آهن تمایلی به فروش در بازار دیده نمی شود بنابراین به نظر می رسد این گروه با افزایش تقاضا طی هفته آتی مواجه باشد.

هفته گدشته شاهد عرضه اولیه نماد "زفکا " در بازار دوم بورس بودیم هر چند که مدیر عامل این شرکت به مشکلات موجود در مراودات بانکی و سختی در ثبت سفارش نهاده های دامی اذعان داشته لیکن سخنان رئیس انجمن گاوداران در مورد کمبود خوراک دام و تسریع واردات دام زنده این پرسش را در دهن مخاطب ایجاد می کند که ایا واردات دام از نهاده دامی آسانتر است؟

به گزارش تابناک اقتصادی، در 3 روز کاری هفته گذشته ارزش معاملات با کاهش بیش از 56 درصدی از رقم 2694 میلیارد تومان به 1188 میلیارد تومان رسید.

حجم معاملات با کاهش 60 درصدی  4 میلیون و 60 هزار سهم و اوراق مالی بود که طی 404 هزار و 309 نوبت معاملاتی رقم خورد که با کاهش 53 درصدی داشته است.

در بازار اول سهام ارزش معاملات با کاهش 46 درصدی از 1372 میلیارد تومان به 736 میلیارد تومان رسید و حجم معاملات با افت 59 درصدی 2میلیون و 676 سهم و دفعات معاملات نیز با کاهش 48 درصدی 191 هزار و 246 نوبت معاملاتی بود.

در بازار دوم نیز ارزش معاملات با کاهش 60 درصدی به 401 میلیارد تومان رسید و حجم معاملات نیز با کاهش 66 درصدی یک میلیون و 180 هزار سهم و دفعات معاملات نیز با افت 57 درصدی 209 هزار و 946 نوبت معاملاتی بود.

در بازار بدهی ارزش و حجم معاملات کاهش 95 درصدی داشت و براین اساس 11 میلیارد تومان طی 0.1 میلیون برگه در 233 نوبت معاملاتی جابجا شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بورس تهران شاخص کل بورس بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۵۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد بازنده بزرگ بورس هستند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، بورس امروز هم بر مدار نزول قرار داشت و همه شاخص‌های بازار سهام با بازده منفی روبرو شدند.
جدال خریداران و فروشندگان سهام در تالار شیشه‌ای، با پیروزی خریداران پیش رفت تا روند فرسایشی بازار در پنجمین روز معاملاتی هفته نیز ادامه یابد.
قامت سرخ نقشه بازار در کنار قرارگیری ارزش معاملات در سطوح زیر سه هزار میلیارد تومانی، حکایت دلسری عمیق از بازار را روایت می‌کند.
به عبارت دیگر، روند معاملات به‌وضوح نشان می‌دهد رمقی برای خریداران و فروشندگان باقی نمانده است. در شرایط فعلی بازار نیازمند پمپاژ اخبار مثبت و تحول رویکرد اتخاذشده در قبال بخش تولید و صنایع است.
دلار حواله تنها دلخوشی بورسی‌ها
حمید دستجردی، کارشناس بازار سرمایه، گفت: این روزها سرمایه‌گذاران چشم‌انتظار بازگشت شاخص و شکسته شدن مقاومت آن بودند ولی چنین اتفاقی رخ نداد.
این کارشناس بازار سهام ادامه داد: تداوم رشد قیمت دلار حواله در مرکز مبادله از جمله معدود دلخوشی‌های این روزهای سهامداران است.
گرچه رفتار قیمت‌های روی تابلو معاملات در این هفته نشان داد بازار به این روند توجه زیادی ندارد.
وی افزود: بازار و اهالی آن چشم‌انتظار تحول بنیادین رویکرد نهادها در قبال تولید و شرکت‌های تولیدی هستند. برخی از این اتفاقات در اختیار بورسی‌ها نیست و به سیاست‌های دولت و بانک مرکزی وابسته است.
دستجردی تاکید کرد: تصمیماتی از قبیل اصلاح سیاست‌های ارزی دولت و کاهش گپ میان دلار نیما و دلار آزاد، سیاست اتخاذی بانک مرکزی در قبال نرخ بهره و سیاست‌های پولی در این زمره قرار می‌گیرند.
این کارشناس بورس تصریح کرد: برخی از تصمیمات نیز مستقیماً با نرخ‌گذاری صنایع و شرکت‌ها مرتبط است؛ در این بخش نیز بازار نیازمند اصلاح و بهبود تصمیم‌گیری‌هاست.
بورس همچنان سرخپوش
در معاملات روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس ۱۲ هزار و ۳۳۰ واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۹۲ واحد رسید. بازدهی این شاخص منفی ۵۵ صدم درصد بوده است.
شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با ریزش ۳ هزار و ۳۹۷ واحدی در رقم ۷۳۷ هزار و ۹۴۴ واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص نیز مفی ۴۶ صدم درصد بوده است.
شاخص کل فرابورس با افت ۱۳۷ واحدی به رقم ۲۴ هزار و ۸۱۹ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش ۷۶۵ واحد به سطح ۱۳۴ هزار و ۸۸۴ واحد رسید.
تداوم خروج پول حقیقی از بازار سرمایه
روز چهارشنبه برای هشتمین روز متوالی خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۵۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.
امروز نماد فکمند (گسترش قطعه سازی کمند) ، کیسون (شرکت کیسون) و ثامان (سامان گستر اصفهان‌) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
در سوی دیگر، بیشترین ورود پول حقیقی به نمادهای توسن (توسعه سامانه نرم افزاری نگین) ، خاهن (آهنگری تراکتورسازی ایران‌) و ثفارس (توسه و عمران فارس) ، تعلق داشت.
افزایش ارزش معاملات خرد بازار سهام
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به ۱۱ هزار و ۴۸۹ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۵ هزار و ۹۷ میلیارد تومان بود که ۴۴ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز تشکیل می‌دهد.
ارزش معاملات خرد نیز با افزایش ۲ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۵۰۹ میلیارد تومان رسید.
افت ۱۶ درصدی ارزش صف‌های خرید بورس
در پایان معاملات امروز، تعداد نمادهای مثبت ۱۷۱ نماد و تعداد نمادهای منفی ۶۲۷ نماد بوده است. یعنی حدود ۷۹ درصد نمادها قرمز بودند.
در معاملات چهارشنبه، ۴۹ نماد صف خرید داشتند و ۳۹ نماد با صف فروش مواجه بودند.
مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۱۶ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۹۶ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۵۵ درصدی به ۱۳۱ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 850532 برچسب‌ها شاخص کل بورس خبر مهم بورس تهران بورس - فرا بورس

دیگر خبرها

  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش روزانه بورس ۱۹ اردیبهشت/ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • بورس امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • هفت پله قرمز بورس
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • کاهش ۷ هزار و ۶۴۸ واحدی شاخص کل بورس
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • بورس امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار